Sluiten

Zakelijk Diner

Een zakelijk diner is dé gelegenheid om de band met zakenpartners en bedrijfsrelaties te versterken. Is het partnerschap net nieuw, of wil je juist een duurzame band belonen? Met een zakelijk diner toont je dankbaarheid voor de goede samenwerking en een productieve toekomst. Het is daarom zeker aan te raden om eens een zakelijke lunch of een zakelijk diner te organiseren. Deze zakelijke diners zijn zelfs aftrekbaar bij de Belastingdienst, zodat er helemaal niets meer tussen u, uw netwerk en een overheerlijke maaltijd hoeft te staan. 

Informatie aanvragen
 

Zakelijk Diner

Zakelijk diner boeken bij Foodzi

Omdat je graag gegarandeerd wilt staan voor kwaliteit, kun je het zakelijke diner het beste boeken bij een ervaren catering bedrijf. Foodzi Event Support heeft veel ervaring met de organisatie van deze aangelegenheden, en kan je daarom op de juiste manier bijstaan. Vooral als je al jouw zakenrelaties in één keer wilt uitnodigen voor een gezamenlijk groepsdiner is het verstandig de organisatie in handen van Foodzi te leggen. Laat ons een concept bedenken en naast de catering ook de styling en het entertainment verzorgen, of maak gebruik van onze tips als u deze elementen zelf in handen wilt houden.

 

De partyservice regelt alles!

Wij begrijpen het heel goed dat je als ondernemer niet veel tijd over hebt, of wilt besteden aan het organiseren van een etentje voor de zakenpartners. De partyservice van Foodzi kan je ook hierbij helpen! Van het afhuren van een restaurant in Amsterdam voor een zakelijker diner, tot het schrijven van de tekst op de uitnodiging van een zakelijker diner, wij regelen het allemaal voor je. Er zijn diverse ‘vormen’ van een etentje met zakenpartners. Wanneer is een diner zakelijker? Een aantal voorbeelden van een zakelijk diner zijn:

  • Een ZZP zakelijk diner, voor als jouw onderneming met verschillende ZZP’ers werkt;

  • Een diner met medewerkers als bedrijfsfeest;

  • Of een etentje met diverse zakenrelaties. 

Zakelijk Diner Amsterdam
 

Hoeveel kost een zakelijk diner?

De kosten van een zakelijk diner hangen van een aantal punten af. Zo wordt het diner vaak duurder naarmate je meer mensen uitnodigt. Verder hangt het er bij ons onder andere vanaf hoeveel van de organisatorische taken je aan ons over laat. Verder kunnen wij je helpen met de financiële zaken van zo’n diner. In veel gevallen is de belasting aftrekbaar, wat betekent dat je voor het zakelijk diner de belasting terugvragen kunt. Wij zijn goed op de hoogte van de regels voor representatiekosten en belastingdienst BTW. Hierdoor kun je uiteindelijk goedkoper uit zijn dan je van tevoren misschien denkt! Zo wordt het dus nog aantrekkelijker om een zakelijk diner te organiseren, wij helpen je er graag bij.  

 

Een zakelijk diner organiseren samen met Foodzi Event Support

Wil je een zakelijk diner geven maar geef je liever de organisatie hiervan uit handen? Of wil je dit wel zelf organiseren maar wil je hulp met bijvoorbeeld de uitnodiging van het diner zakelijker te laten klinken of meer weten over het BTW tarief van de catering? Foodzi staat voor je klaar! Als cateringbedrijf met partyservice kunnen wij zo veel of zo weinig voor het zakelijk diner doen als jij wilt. Samen bespreken wij je wensen en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Organiseer een sfeervol zakelijk diner met Foodzi Event Support, dat jouw zakenpartners niet snel zullen vergeten!

Informatie aanvragen