Sluiten

Walking Dinner in Zandvoort | FOODZI Event Support

Een walking dinner in Zandvoort is ideaal voor het creëren van een sociale sfeer, en natuurlijk het proeven en uitproberen van zoveel mogelijk heerlijke gerechten. Tijdens een walking dinner lopen uw gasten rond terwijl de gerechten worden uitgeserveerd. Op deze manier wordt het meer informeel dan een sit down dinner. Een walking dinner is perfect voor zakelijke evenementen: het is makkelijk voor te bereiden en kan zowel voor grote als kleine groepen ingezet worden.

 

Walking Dinner op locatie

 

 

 

Wat is een walking dinner?

Bij ons heeft de walking dinner betekenis het volgende: Onze koks stellen een mooi menu samen van verschillende gerechten en unieke walking dinner recepten. Deze worden gedurende de avond uitgeserveerd door de gastheren- en dames. Tijdens een walking dinner worden gerechten uitgeserveerd, terwijl uw gasten netwerken. Deze informele manier van dineren bevorderd het netwerken met zakenrelaties en/ of collega’s.

Wat houdt walking dinner catering in?

Een walking dinner menu bestaat uit diverse kleine hapjes of amuses, die worden uitgeserveerd. De koks van Foodzi Event Support stellen een mooi menu samen. De gerechtjes worden op elkaar afgestemd en passen binnen het thema van uw evenement.

De walking dinner gerechtjes zijn doorgaans een combinatie van warme en koude gerechten , waarbij rekening kan worden gehouden met alle dieetwensen en allergieën. Er is meer dan genoeg keuze tussen vlees, vis en vegetarisch.. Het samenstellen van het diner kunt u volledig aan Foodzi overlaten, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen.. Het walking dinner wordt altijd vers bereid op uw evenement door onze koks in Zandvoort zodat er een echte culinaire smaaksensatie plaats gaat vinden.

 

Walking Dinner Zandvoort

 

Foodzi Event Support bij uw evenement

Foodzi is een juiste partner voor het organiseren van uw bedrijfsfeest in Zandvoort. Wij helpen u met het ontwikkelen van het concept en kunnen desgewenst een gedeelte van de styling, logistiek en het entertainment verzorgen. Zo heeft u nergens omkijken naar, en kan het Foodzi team speciaal voor u aan de slag. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Ook dat is mogelijk. Dan vezorgen wij alleen het eten.

Begeef u onder uw medewerkers en geniet zelf ook van die dynamische sfeer!

 

Informatie aanvragen