Sluiten

Walking Dinner

Een walking dinner is dé manier om uw gasten te voorzien van heerlijke gerechten en ze tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden met elkaar in gesprek te gaan. In plaats van een vaste plek aan tafel gedurende de avond, worden uw gasten gedurende de avond verrast met meerdere verschillende uitgeserveerde gerechten. En dit terwijl iedereen gezellig rondloopt!. Dit zorgt voor een unieke dynamiek tijdens uw evenement. 

Daarnaast hebben uw gasten de mogelijkheid zelf hun gerechten te kiezen; door een breed aanbod is er voor iedereen wat wils. Ook kunnen er naar hartenlust nieuwe gerechten uitgeprobeerd worden, en is dat zelfs een manier om met elkaar in gesprek te komen. Een walking dinner is geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen, van personeelsfeesten tot jubileum of een open dag U kunt het inzetten voor een grote groep gasten, maar ook voor kleinere evenementen. 

Walking Dinner

Walking Dinner catering

Walking dinner gerechtjes zijn vaak kleinere gerechtjes die staand gegeten kunnen worden, maar alles is mogelijk. U kunt het menu zelf eenvoudig opstellen met diverse heerlijke gerechten. Foodzi Event Support helpt u graag bij het perfectioneren van het cateringaanbod voor uw walking dinner. Naast vlees- en vis opties zijn er ook vegetarische  gerechten, en kan er rekening worden gehouden met verschillende allergieën en andere dieetwensen. Zo weet u zeker dat iedereen kan genieten van een uitmuntende catering.

Foodzi Event Support zorgt ervoor dat de gerechten passen bij het concept dat u voor ogen heeft. Ook kunnen we een deel van de styling op ons nemen, de logistiek regelen en zelfs bijpassend entertainment zoeken. Foodzi heeft een enthousiast team van eventplanners en culinaire meesters, die staan te springen om voor u een catering op maat te maken. Wil u zelf de touwtjes in handen houden, of Foodzi catering alles van A tot Z laten regelen? Het kan allemaal.

 

Informatie aanvragen