Sluiten

Ontmoet ons team

Meet the team! Inmiddels is Foodzi niet alleen meer Willem, maar ook Kelly, chef-kok Leon en een groot team van vaste en flexibele medewerkers. Als je ons kiest als event planner zie je altijd dezelfde gezichten.

Zo heb je Kelly die als jouw persoonlijke aanspreekpunt het hele event overziet en regelt. Zij is ook degene die vrijblijvend bij je langskomt om alle wensen, mogelijkheden en het budget te bespreken. Maar ook chef-kok Leon, die achter de schermen alle gerechten bedenkt en vers bereidt. Je hebt onze vaste chauffeurs en facilitaire medewerkers Joost en Leon die ervoor zorgen dat alle spullen netjes op plaats van bestemming aankomen. En onze vaste partymanagers die de medewerkers aansturen en het aanspreekpunt zijn gedurende het event. Uiteraard Willem zelf, die bij ieder event kookt, maar er ook op let dat op de locatie alles klopt en ervoor zorgt dat het event vlekkeloos verloopt.

De lijntjes zijn kort, onze responstijd ook

En natuurlijk onze andere medewerkers, een hecht team dat al jarenlang met elkaar werkt. We doen het samen, waarderen iedereen en zetten ons voor 200% in. De lijntjes zijn kort, onze responstijd ook. Want doordat we 7 dagen per week bereikbaar zijn, krijg je altijd snel een reactie. Heb je een idee voor een event? Dan gaan wij kijken hoe we het kunnen faciliteren. We kunnen van niets iets maken, houden van een flinke uitdaging en ontzorgen je volledig. 

Zoek je een complete event planner om met je mee te denken of je juist te ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.