Sluiten

Streetfood

Streetfood  is een steeds grotere trend aan het worden als cateringkeuze bij verschillende evenementen. Ook voor uw bedrijfsfeest is het een goede zet om te kiezen voor streetfood catering. Met deze hippe, frisse keuze laat u zien dat uw bedrijf klaar is voor innovatie en graag meegaat in de nieuwste ontwikkelingen. Ook geeft u uw gasten de mogelijkheid om street food gerechten te proeven van alle uithoeken van de wereld, en hangt er doorgaans een ontspannen en gezellige sfeer. 

Door alle verschillende hapjes die er zijn, creëert het een samenhangende sfeer om van alles te proeven met uw collega’s en vrienden. Promoot gesprekken tussen collega’s die elkaar op de werkvloer niet zo vaak tegenkomen, of maak indruk op uw bedrijfs partners en klanten met deze originele catering. 

De voordelen van streetfood op locatie

Foodzi Event Support heeft al vele successen geboekt door streetfood op locatie te organiseren voor bedrijven. Een streetfood market geeft u direct alle opties die u zoekt. Zo is er voor ieder wat wils. Vleesliefhebbers, visliefhebbers én vegetariërs: u kunt ze allemaal binnen één concept bedienen. 

Ook is streetfood perfect als u de catering wilt laten aansluiten op een thema. Dankzij de grote keuze is er altijd wel een streetfood-concept  die eten serveert die daarbij past. Denk bijvoorbeeld aan een 1001 nacht thema met de mystieke keukens van het Midden-Oosten, of een festivalthema met poké bowls en pizzapunten. Foodzi Event Support denkt graag met u mee om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring te maken. 

Foodzi Even Support als partner

Natuurlijk houden wij het niet bij street food  alleen: wij gaan verder waar andere cateringbedrijven ophouden. Zo denken wij met u mee over de styling en kunnen we de logistiek regelen. Ook hebben we een mooi aanbod aan entertainment, zodat uw bedrijfsfeest van A tot Z geregeld kan worden. Wij mengen ons zo veel of zo weinig in de organisatie als u zelf wilt. Van tips aandragen tot de touwtjes uit handen nemen: ook voor u wordt het bedrijfsfeest een ontspannen aangelegenheid.

Informatie aanvragen