Sluiten

Personeelsfeest Organiseren

Bij een personeelsfeest organiseren komt veel kijken, van het opstellen van de gastenlijst tot het regelen van de catering. Een geslaagd personeelsfeest zorgt immers voor een betere samenwerking op de werkvloer en een goede sfeer. Werknemers voelen zich gewaardeerd en worden gestimuleerd zich voor het bedrijf in te zetten. 

Tegenwoordig kiezen veel bedrijven ervoor om meer te doen dan alleen een simpele werkborrel, en eens in de paar jaar flink uit te pakken met een spraakmakend personeelsfeest vol toeters en bellen. Zo kunt u een origineel feestje geven,  of wordt er een groepsuitje georganiseerd, voor extra teambuilding. Zo wordt het personeelsfeest een hele belevenis, die u natuurlijk ook goed wilt laten cateren.

Informatie aanvragen

Personeelsfeest ideeën

Foodzi gaat door waar andere cateringbedrijven ophouden. Naast het organiseren van een smaakvolle catering, die past binnen het concept van uw personeelsfeest, kunnen wij ook andere verantwoordelijkheden oppakken. Denk aan de communicatie met uw locatie, het regelen van de logistiek, het aankleden van het event met een mooie styling, en zelfs het vastleggen van bijpassend entertainment. 

U kunt als organisator zo veel of weinig doen als u zelf wilt. Geeft u de organisatie het liefst uit handen geven om Foodzi alles van A tot Z laten regelen? Dat kan. Ook zijn wij een fijne sparringpartner voor een meer hands-on aanpak, dankzij onze jarenlange ervaring. Onze eventplanners helpen u om het budget te bewaken en bieden nét even wat meer om uw evenement te laten slagen!