Sluiten

Partyservice Alphen aan den Rijn

Een groot event organiseren in of nabij Alphen aan den Rijn? Vergeet de catering niet! De partyservice van Foodzi is erop gericht om jouw gasten in de watten te leggen en jou de zorg voor de party uit handen te nemen. Met onze heerlijke party hapjes en goede service maken we het feest tot een groot succes! Onze diverse foodconcepten kunnen op heel veel verschillende soorten evenementen worden ingezet dus informeer vooral naar de mogelijkheden.
 

Informatie aanvragen
 

Mogelijkheden voor de partyservice

Met  onze partyservice zijn we jou van dienst op het gebied van eten en drinken. Wij bereiden alle gerechten voor en serveren deze uit op het evenement in Alphen aan den Rijn. De gerechten en hapjes die wij serveren hebben we van tevoren besproken en passen om die reden binnen het concept van het event. Zeker wanneer het feest een speciaal thema heeft, kunnen we hier goed mee werken. Een aantal voorbeelden van populaire foodconcepten van onze party service zijn:

  • Tapas catering;
  • Barbecue & gourmet partyservice;
  • Pizza bakery;
  • Marokkaanse catering;
  • Volledig verzorgde BBQ op locatie.

Partyservice Alphen aan den Rijn

partyservice

Mogelijkheden Partyservice

 

Foodzi partyservice catering huren

Goede samenwerking en communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Nadat je hebt besloten contact met ons op te nemen zullen wij daarom altijd eerst langskomen in Alphen aan den Rijn om de locatie van het evenement te bekijken. Hier kunnen we al jouw wensen voor de party catering bespreken. We zullen het hebben over het concept van het event, de hapjes voor het feestje en eventueel ook de aankleding. Op basis van deze informatie stellen wij een offerte op waarin alle kosten duidelijk staan uitgelegd. Na jouw akkoord beginnen wij met de eerste voorbereidingen. Op de dag van het event komen wij al vroeg naar Alphen aan den Rijn om alles gereed te maken en klaar te zetten. Wanneer de gasten komen zullen wij deze van alles voorzien en na afloop ruimen we alles netjes weer op. Zo zorgen we er samen voor dat het evenement vlekkeloos verloopt en iedereen het naar zijn zin heeft!

Foodzi Partyservice

Foodzi partyservice Nederland in Alphen aan den Rijn

Maak jouw event compleet met de partyservice van Foodzi. Kies uit een van onze vele foodconcepten, bijvoorbeeld onze bbq aan huis met verrukkelijke bbq hapjes, en maak er een onvergetelijk feest van! Neem direct contact op met de partyservice van Foodzi en we kunnen meteen aan de slag.

Informatie aanvragen