Sluiten

Opening Nieuwe Zaak Amsterdam

Voor de opening van uw nieuwe zaak in Amsterdam wilt u natuurlijk heerlijke catering om het feest af te maken. Een feestelijke opening organiseren is veel werk, dus is het prettig als verschillende onderdelen uit handen kunt geven aan een professioneel team waar u op aan kunt. Bij Foodzi Event Support hebben onze event planners veel ervaring met het organiseren van belangrijke bedrijfsevenementen, zoals een bedrijfsopening. Geef de catering dus uit handen aan onze professionals en wees verzekerd van heerlijke catering, bereid met heerlijk verse producten. Van hapjes tot een walking dinner - wat voor catering u ook zoekt, wij zorgen dat alles naar wens is!

Opening Nieuwe Zaak

 

 

Feestelijke opening ideeën

Met de opening van uw nieuwe zaak zet u de toon voor uw bedrijf, daarom wilt u natuurlijk indruk maken op uw gasten. Goede catering op locatie maakt een bedrijfsfeest helemaal af en zorgt ervoor dat uw gasten tevreden terugkijken op het evenement. Wij hebben een aantal catering ideeën voor een spectaculaire bedrijfsopening in Amsterdam voor u op een rij gezet:

  • Wilt u laten zien dat u een trendy bedrijf bent? Kies dan voor street food catering voor de opening van uw nieuwe zaak in Amsterdam. De streetfood trucks worden naar de locatie gebracht, waar uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten van streken van over de hele wereld;

  • Met een klassiek sit down dinner kunt u (een selecte groep) gasten laten genieten van heerlijke gerechten met een professionele uitstraling. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld potentiële klanten bekend maken met de stijl van uw bedrijf;

  • Ga voor een ontspannen sfeer met barbecue catering op locatie, heerlijk en uniek! Ook vegetarische en veganistische kunnen worden bereid door onze barbecue chefs, zodat er voor al uw gasten voldoende keuze is.

Jubileum bedrijf vieren

Niet alleen de opening van uw nieuwe zaak in Amsterdam moet goed gevierd worden, ook bedrijfsjubilea zijn dé gelegenheid voor een feestje. Door bedrijfsfeesten te organiseren kunnen uw medewerkers elkaar weer eens buiten de zakelijke sfeer zien en kunt u indruk maken op klanten en zakenrelaties. Welke catering geschikt is voor uw bedrijfsevenement is afhankelijk van het aantal gasten, het soort feest en welke stijl u wilt uitdragen. Gaat u voor het uitserveren van heerlijke hapjes of kiest u voor een unieke ervaring met streetfood catering? Door de catering af te stemmen op het evenement, creëert u een echte ervaring voor al uw gasten! Wilt u meer weten over de catering mogelijkheden voor bedrijfsevenement? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over catering voor de opening van een nieuwe zaak in Amsterdam!

Informatie aanvragen