Sluiten

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe wij het aanpakken?

Welkom bij Foodzi, wij helpen uw evenement tot een succes te maken. Benieuwd hoe wij het aanpakken? Bekijk dan het stappenplan hieronder:

1. Je hebt besloten met Foodzi te willen samenwerken, superleuk!

2. Wij komen bij je langs, zo hebben wij een goede indruk van de locatie waar het event plaats gaat vinden. Tijdens dit bezoek kijken we wat de mogelijkheden zijn en wat de belangrijke aandachtspunten zijn, bijvoorbeeld met laden en lossen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we niet voor verrassingen komen te staan tijdens het event.

Foodzi Event Support Mini Evenement Stappenplan Catering Evenement

3. Het voorstel wordt gemaakt op basis van de wensen van de klant én onze bevindingen op locatie. Wij van Foodzi dragen niet alleen de zorg voor het eten (en de dranken), maar ook stroom, verlichting, muziek en de aankleding nemen wij graag uit handen indien gewenst. Op deze manier proberen wij de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

4. Als het voorstel geheel naar wens is, geef je akkoord op de offerte! Dit is voor Foodzi het startsein om alles in gang te zetten en de juiste voorbereidingen te treffen. Wij gaan o.a. aan de slag met het inplannen van de medewerkers, het bestellen van het meubilair en benodigd apparatuur en het maken van een draaiboek voor alle medewerkers.

5. Tot een week vóór het event kun je het definitief aantal personen aan ons doorgeven. Ook eventuele allergieen kun je dan aan ons doorgeven.

6. Op de de dag van het event zijn wij op de afgesproken tijd aanwezig om alles op te bouwen voordat de gasten arriveren. In de meeste gevallen gebeurd dit op de dag van het event, maar in enkele gevallen bouwen wij liever een dag eerder op. De medewerkers worden gebriefd door één van onze partymanagers. De partymanager is tevens het aanspreekpunt voor de klant.

Partyservice Personeelsfeest Personeelsfeest Organiseren

7. IT'S SHOWTIME! Licht aan, medewerkers ready en het eten warm? Dan kunnen we beginnen!

8. Na afloop van het event zorgen wij natuurlijk weer dat alles weer netjes wordt opgeruimd en zorgen wij ervoor dat de klant én de gasten een mooie herinnering rijker zijn!

 

Enthousiast geworden? Wij komen graag langs voor een orienterend gesprek!

Neem contact met ons op