Sluiten

Groot Feest Organiseren

Een groot feest organiseren hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je maar op tijd begint. Zo is het belangrijk om al vroeg na te denken over de locatie, het budget en het thema. Gelukkig wordt een groot feest organiseren met de tips van cateringbedrijf Foodzi gegarandeerd een succes.

 

 

Een groot feest geven thuis of op een andere locatie  

Hoe organiseer ik een groot feest? Bepaal allereerst de locatie. Kies een ruimte die geschikt is voor het aantal gasten dat u van plan bent uit te nodigen.

  • thuis: met een huisfeest bespaart u op locatiekosten. Vergeet echter niet om waardevolle spullen veilig op te bergen om te voorkomen dat er dingen beschadigen. Bekijk ook van tevoren goed of uw huis wel groot genoeg is voor de hoeveelheid gasten die u op uw feest wilt verwelkomen;
  • club: het is ook mogelijk om een groot feest te organiseren in een club. Raadpleeg een club bij u in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. Voordeel is dat er al veel materialen aanwezig zijn op de locatie om uw feest tot een succes te maken;
  • congres- of evenementenhal: een groot feest organiseren voor 500 gasten of meer vraagt natuurlijk om een extragrote locatie. Dan is een fabriekshal, zoals de Kromhouthal, een goede keuze. Bent u op zoek naar een industriële aankleding van uw grote feest? Dan zit u helemaal goed onder de stalen dakconstructie van deze evenementenlocatie in Amsterdam-Noord.

Groot Feest Organiseren

De invulling van uw grote feest: decoratie en aankleding

De aankleding van een groot feest hangt uiteraard sterk samen met de locatie die u hebt gekozen. Een industriële setting vraagt ook om bijpassende aankleding, zoals vintage meubelen en robuuste accessoires. Heeft u een bepaald thema in gedachte? Introduceer het thema op de uitnodiging van uw grote feest, zodat uw gasten op de hoogte zijn. Vraag niet alleen uw gasten om in gepaste kledij te verschijnen, maar pas er ook de aankleding van uw feest op aan. Het is mogelijk om voor een bepaalde kleur te kiezen, zoals groen of blauw, maar een jaren 60 thema of tropisch thema doet het ook altijd goed.

Drankjes en hapjes voor een groot feest

Ook de catering mag natuurlijk niet worden vergeten. Zelf de hapjes verzorgen voor uw evenement is leuk wanneer het een klein gezelschap betreft, maar bij een groep van 500 mensen of meer loopt het al snel uit de hand. Huur daarom een professioneel cateringbedrijf in dat gespecialiseerd is in het maken en serveren van hapjes en complete maaltijden voor grote groepen. Bij hapjes voor een groot feest kunt u bijvoorbeeld denken aan pizzapunten, pasta, hamburgers, maar ook aan een compleet driegangendiner. Bepaal van tevoren wat voor hapjes en drankjes u wilt serveren, maar leg de hoeveelheid pas vast wanneer u weet hoeveel gasten er komen. 

Diner Groot Feest

Organiseer een geslaagd feest met de catering van Foodzi

“Het leven, dat is een groot feest!” zong mannenkoor de Karrespoor al in de jaren ’90. Tegenwoordig maken veel mensen deze lijfspreuk af met de woorden: “maar je moet wel zelf de slingers ophangen”. Cateringbedrijf Foodzi ontzorgt u echter graag door u een deel van die slingers uit handen te nemen. Terwijl de koks en serveerders van Foodzi de catering verzorgen, heeft u de tijd om het uw gasten naar de zin te maken en zelf ook van het feest te genieten. Een groot feest organiseren hoeft op die manier niet alleen maar inspannend te zijn. Maak een afspraak om te bespreken wat Foodzi voor u kan betekenen!

Informatie aanvragen