Sluiten

Groepsdiner in Heemstede

Bent u op zoek naar een cateraar die u kan helpen een groepsdiner in Heemstede te organiseren? Dit kunt u met een gerust hart aan Foodzi Event Support toevertrouwen. Wij zorgen voor een unieke ervaring voor uw gasten, van een intiem sit down dinner tot een ludieke en hippe streetfood beleving. Foodzi laat de catering aansluiten op uw evenement en heeft als doel alle gasten tevreden naar huis te laten gaan. Inclusief u! Wil u de organisatie geheel aan Foodzi overlaten? Ook dat is mogelijk. Wij helpen u met het bedenken van het concept, ontwerpen een mooie styling en kunnen zelfs voor entertainment zorgen. Zo weet u zeker dat uw groepsdiner gegarandeerd succes heeft.

Groepsdiner

 

 

Het perfect diner organiseren

Bent u van plan een diner of lunch te organiseren voor een grote groep, bijvoorbeeld voor uw werknemers om hen bij te praten over nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf of meer te vertellen over een net op de markt gebracht product? Er komt nogal wat bij kijken. In dat geval kunt u uw groepsdiner  beter uitbesteden aan een ervaren cateraar. Dan kunt u zich richten op de boodschap, en zorgen wij voor een overheerlijk menu

Zakelijk diner organiseren

Gaat u eten met een grote groep zakenrelaties, en zoekt u een partner om het diner te organiseren? Foodzi Event Support is meer dan alleen een cateraar; wij gaan verder waar andere cateringbedrijven stoppen. Foodzi helpt uw diner te organiseren op een manier die past bij uw boodschap of thema:

  • Interactie met de gasten door een shared diner aan tafel te serveren

  • Een stoere en robuuste uitstraling overbrengen met een Amerikaanse BBQ vanaf een echte smoker

  • Een sfeer van ruimdenkendheid en openheid stimuleren met een streetfood market

 

Eten voor een grote groep

Onze food concepten zijn geschikt voor grote groepen gasten, die wij snel kunnen bedienen Wij werken met ervaren culinaire meesters en partyplanners, zodat we snel kunnen schakelen en problemen al oplossen voor ze zich daadwerkelijk voordoen. Laat Foodzi Event Support uw groepsdiner in Heemstede organiseren en u heeft er geen omkijken meer naar. Het enige dat u hoeft te doen, is wat u leuk vindt om te doen. De rest regelen wij.

 

Informatie aanvragen