Sluiten

Festival catering Nieuw Vennep

Zoekt u festival catering in Nieuw Vennep? Dan kunt u bij Foodzi Event Support terecht! Festivals willen graag steeds meer diverse catering aanbieden voor hun bezoekers, en daar willen wij u graag bij helpen. Onze opties voor event catering zijn eindeloos, dankzij ons ruime aanbod in street food en het maatwerk dat wij graag voor u verrichten. Foodzi Event Support is hierin een volledige partner: wij denken graag met u mee en nemen desgewenst ook andere taken voor u uit handen. Denk aan budgetbewaking, concept planning, styling, logistiek en zelfs entertainment. 

Catering Huren

 

 

 

Catering huren voor uw festival in Nieuw Vennep

Tegenwoordig is festival catering steeds meer divers. Niet alleen worden vegetarische en veganistische gerechten op bijna elk festival verwacht, ook de vraag naar gezonde en verantwoorde festival catering neemt toe. Dit wordt vooral tot uiting gebracht in het aanbieden van unieke, veelzijdige gerechten met een hoge culinaire standaard. Dat wil niet zeggen dat frieten niet meer mogen: alleen dat ze een volle smaak moeten hebben, krokant bereid zijn en perfect gekruid. Boven alles staat de smaakbeleving centraal op uw festival. Wil u uw bezoekers in Nieuw Vennep net dat beetje extra bieden? Dan bieden wij de leukste en meest diverse evenementen catering:

  • Street food market;
  • Uitgeserveerd walking dinner;
  • Culinair sit down dinner.

Festival Catering

Catering huren festival en party service

Voor uw evenement zijn wij de perfecte partner. Onze diensten zijn zeer divers, zo doen wij aan catering feest, bedrijfscatering en natuurlijk catering festival. Daarnaast is onze partyservice ook in te zetten bij festival aankleding, zelfs bij grote festivals in Nederland. Wij komen bij je langs op de festivallocatie in Nieuw Vennep en helpen u op basis van de sfeer met het bedenken van een concept. Vervolgens maken we een offerte en kunnen we aan de slag. Alles wordt overlegd, zodat het festival food volledig wordt afgestemd op uw wensen.

 

Foodzi als uw partner voor event catering

Innovatief, creatief en jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen: dat is Foodzi Event Support. De catering van een festival verwacht een andere aanpak dan die van een bedrijfsfeest, en er zijn veel bewegende elementen waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom is een partner als Foodzi ideaal. Wij houden altijd rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de catering op het feest. Onze klantvriendelijke medewerkers zorgen er tevens voor dat uw gasten niets tekortkomen, waardoor iedereen zorgeloos kan genieten.

Festival Catering Nieuw Vennep

Volledig georganiseerd evenement

Foodzi Event Support gaat verder waar andere catering bedrijven ophouden. Festival catering kan vele vormen aannemen. Wij zorgen ervoor dat de catering van het evenement precies aansluit bij het concept van uw festival. We denken met u mee en bewaken het concept gedurende de voorbereidingen. Foodzi kan desgewenst ook andere onderdelen van de organisatie overnemen. Wij hebben ervaren eventplanners in ons team die u ondersteunen bij de styling, logistiek en het entertainment. 

 

Foodzi festival catering in Nieuw Vennep

De catering van uw event is in goede handen bij Foodzi Event Support. Gaat u een evenement organiseren en zoekt u de perfecte partner? Wij verzorgen de catering en helpen u ook met de rest van de uitvoering. Passen onze stijlvolle fooduitgiftes binnen uw concept of wil u liever andere mogelijkheden met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op. Foodzi verzorgt allerhande festival catering voor events en feesten in Nieuw Vennep en heeft ook voor u de perfecte oplossing.

 

Informatie aanvragen