Sluiten

Festival Catering

Tegenwoordig is festival catering steeds meer divers. Niet alleen worden vegetarische en veganistische gerechten op bijna elk festival verwacht, ook de vraag naar gezonde en verantwoorde festival catering neemt toe. Dit wordt vooral tot uiting gebracht in het aanbieden van unieke, veelzijdige gerechten met een hoge culinaire standaard. Dat wil niet zeggen dat frieten niet meer mogen: alleen dat ze een volle smaak moeten hebben, krokant bereid zijn en perfect gekruid. Boven alles staat de smaakbeleving centraal. 

Veel keuze, een hoge culinaire standaard en een verrukkelijke smaakbeleving: dat zijn de pijlers waar de catering van een festival tegenwoordig op steunt. Organiseert u een festival? Dan is het verstandig veel aandacht te schenken aan de catering van uw evenement. Foodzi Event Support is een ervaren partner met veel kennis, die u kan helpen het concept te ontwerpen, het budget te bewaken, de aankleding te verzorgen en de logistiek achter de schermen te regelen.

 

Informatie aanvragen

 

Festival Catering

 

Foodzi Event Support evenementen catering

Bent u van plan catering in te huren voor uw festival? Foodzi Event Support is hierin uw ideale partner. Niet alleen verzorgen wij event catering in de vorm van streetfood, ook zorgen wij voor maatwerk. Daarmee blijft het unieke van uw festival gewaarborgd. Ons enthousiaste team van ervaren event planners staat te trappelen om u te helpen. U bepaalt hoeveel inbreng u ons geeft. Is het concept al helemaal klaar en zoekt u alleen catering die daarin kan passen? Of wil u graag de touwtjes uit handen geven om alles van A tot Z door ons te laten regelen? 

Foodzi Event Support is een flexibel bedrijf dat al uw wensen aankan. Wij hebben ervaren koks en partyplanners in ons team, die ervoor zorgen dat de catering van uw feest altijd volledig naar wens is. We verzorgen maatwerk dat past binnen uw concept, of het nu een klein evenement wordt of een groot festival. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Een streetfood market met gerechten van over de hele wereld

  • De lekkerste barbecue op locatie

  • Een echte houtoven waarin de heerlijkste pizza’s vers worden gebakken

Wilt u kennis maken met ons enthousiasme, onze complete service en originele ideeën? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze festival catering.

 

Informatie aanvragen