Sluiten

Festival Catering

Tegenwoordig is festival catering steeds meer divers. Niet alleen worden vegetarische en veganistische gerechten op bijna elk festival verwacht, ook de vraag naar gezonde en verantwoorde festival catering neemt toe. Dit wordt vooral tot uiting gebracht in het aanbieden van unieke, veelzijdige gerechten met een hoge culinaire standaard. Dat wil niet zeggen dat frieten niet meer mogen: alleen dat ze een volle smaak moeten hebben, krokant bereid zijn en perfect gekruid. Boven alles staat de smaakbeleving centraal. 

Event support en party service

Foodzi Event Support is een flexibel catering bedrijf dat al uw wensen aankan. Wij hebben ervaren koks en partyplanners in ons team, die ervoor zorgen dat de catering van uw feest altijd volledig naar wens is. We verzorgen maatwerk dat past binnen uw concept, of het nu een klein evenement wordt of een groot festival. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Een streetfood market met gerechten van over de hele wereld;
  • De lekkerste barbecue op locatie;
  • Een echte houtoven waarin de heerlijkste pizza’s vers worden gebakken.

 

Informatie aanvragen

 

Festival Catering

 

Passende foodconcepten voor uw festival

Voor ieder evenement zorgen wij voor geschikt festival food, dat goed binnen het concept van het event past. Vooral streetfood is populaire festival catering. Wij tillen deze concepten naar een hoger niveau, zo bakken wij met onze Pizza Bakery heerlijk knapperige pizza’s in een echte houtoven en proef je de smaak van Azië in onze Poke Bowls. Naast catering festival kunnen wij met onze party service ook de volledige festival aankleding verzorgen. Gaat u dus een evenement organiseren en wilt je festival catering huren? Kies voor Foodzi, een van de betere catering bedrijven. Je kunt ons vinden op een aantal grote festivals in Nederland.

 

Alles geregeld voor uw evenement

Veel keuze, een hoge culinaire standaard en een verrukkelijke smaakbeleving: dat zijn de pijlers waar de catering van een festival tegenwoordig op steunt. Organiseert u een festival? Dan is het verstandig veel aandacht te schenken aan de catering van uw evenement. Foodzi Event Support is een ervaren partner met veel kennis, die u kan helpen het concept te ontwerpen, het budget te bewaken, de aankleding te verzorgen en de logistiek achter de schermen te regelen.
 

Catering Festival
 

Foodzi event support evenementen catering

Bent u van plan catering in te huren voor uw festival? Foodzi Event Support is hierin uw ideale partner. Niet alleen verzorgen wij event catering in de vorm van streetfood, ook zorgen wij voor maatwerk. Daarmee blijft het unieke van uw festival gewaarborgd. Ons enthousiaste team van ervaren event planners staat te trappelen om u te helpen. U bepaalt hoeveel inbreng u ons geeft. Is het concept al helemaal klaar en zoekt u alleen catering die daarin kan passen? Of wil u graag de touwtjes uit handen geven om alles van A tot Z door ons te laten regelen? 

 

Ultieme festival catering van Foodzi Event Support

Wilt u kennis maken met ons enthousiasme, onze complete service en originele ideeën? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze festival catering. Naast festival catering kunt u ons ook inzetten als bij een catering feest en als bedrijfscatering. Neem voor vragen contact met ons op, en vraag eventueel een offerte aan voor de Foodzi festival catering.

 

Informatie aanvragen