Sluiten

Feest Organiseren Amsterdam Zuid

Een feest organiseren in Amsterdam Zuid vraagt om een gedegen voorbereiding. Met de feest organiseren checklist van cateringbedrijf Foodzi weet u zeker dat u overal aan hebt gedacht. Wilt u een bbq feest organiseren of kiest u toch liever voor een cocktailparty? Wat u ook kiest, u wilt natuurlijk in de eerste plaats dat uw gasten het naar de zin hebben. Als gastvrouw of gastheer is het immers uw taak om te zorgen voor party, zodat iedereen in een feestelijke stemming komt.

Informatie aanvragen

1. Bepaal het budget dat u aan uw feest uit wil geven

Voordat u aan de slag gaat met het regelen van een locatie en het uitnodigen van uw gasten, is het belangrijk om naar het financiële plaatje te kijken. Wilt u een fout feest organiseren in Amsterdam Zuid waarop u keihard alle foute jaren 80 en 90 hits draait? Houd er dan rekening mee dat u een DJ moet inhuren. Voor een compleet driegangendiner trekt u bovendien meer uit dan voor een borrel. Voeg altijd een marge van 10% toe aan uw budget, zodat onverwachte kosten in het bedrag inbegrepen zijn. Denk aan zaken als:

  • feestlocatie;
  • meubilair, zoals tafels en stoelen;
  • catering: een feest organiseren in Amsterdam Zuid gaat niet zonder lekkere hapjes en drankjes om uw gasten te verwelkomen;
  • invulling: misschien wilt u een artiest of spreker inhuren;
  • audiovisuele ondersteuning, zoals microfoons, geluidsboxen en lichtinstallaties.

Feest Organiseren Amsterdam Zuid

2. Ga op zoek naar een passende locatie voor uw feest in Amsterdam Zuid

Wilt u een groot feest organiseren in Amsterdam Zuid? Dan is het belangrijk om een locatie te kiezen waar voldoende ruimte is voor alle gasten. Een feest organiseren in een club is natuurlijk ook een optie. Raadpleeg een goed bereikbare club en ga na wat de kosten zijn van het huren van een zaal. Vindt u het lastig om een geschikte locatie te vinden? Cateringbedrijf Foodzi in Amsterdam Zuid biedt zelf ook diverse locaties aan waar u uw feest of evenement kan houden.

3. Bepaal het thema van uw feest en verstuur op tijd de uitnodigingen

Een themafeest is dé mogelijkheid voor u en uw gasten om lekker uit te pakken wat betreft outfit en aankleding. Een tropisch feest organiseren in Amsterdam Zuid is bijvoorbeeld gegarandeerd gezellig: de bloemenkransen, strorokjes en foute blouses mogen weer uit de kast! Laat het thema ook in de decoratie en catering terugkomen: deel tropische vruchten hapjes en -drankjes uit, zet opblaasbare palmbomen neer en kleed uw tafels aan met gekleurd crêpepapier om een vrolijke tikibarhut te creëren.

Feest Organiseren

Een succesvol feest organiseren in Amsterdam Zuid met Foodzi

Of u nu besluit een bedrijfsfeest, een garden party of een jaren 60 feest te organiseren in Amsterdam Zuid: cateringbedrijf Foodzi neemt u graag de gehele catering uit handen. Bovendien denken we graag met u mee over de locatie en aankleding van het feest. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor uw evenement kunnen betekenen!

Informatie aanvragen