Sluiten

Evenementen Catering

Evenementen catering biedt een totaaloplossing voor jouw festival of event. Misschien wil je wel een luxe driegangendiner aan je gasten voorzetten of je bezoekers verrassen met een gaaf streetfoodconcept. Bij Foodzi denken we graag met je mee, zodat je een evenement neerzet waar je trots op kunt zijn. Als ervaren all-round cateraar denken we liever niet in hokjes. Daarom houdt onze service niet op bij catering voor events, maar nemen we je ook graag alle logistieke en technische kwesties uit handen. 
 

Informatie aanvragen
 

Evenemten Catering

Hoogwaardige event catering van A tot Z

De catering van festival of ander evenement vraagt om een goede voorbereiding. Daarom gaan wij als bureau voor evenementen catering in Amsterdam graag ruim van tevoren met je in gesprek om alle details door te spreken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • vaststellen van het budget;

  • bepalen van de locatie van het evenement;

  • kiezen van de gewenste evenement catering;

  • opstellen van een draaiboek;

  • nadenken over techniek en entertainment.

Als catering bedrijf begrijpen we dat hapjes en drankjes het hart zijn van ieder feest. Maar we denken ook na over andere zaken die onmisbaar zijn op je evenement, zoals decoratie, licht, geluid en locatie. Zo gaan we samen met jou aan de slag om een geweldig feest neer te kunnen zetten!
 

Festival Catering op maat

Festival catering op maat

Een festival organiseren doe je niet van de ene op de andere dag. Er zijn veel zaken om over na te denken: wat is het thema en waar gaat het festival plaatsvinden? Als je veel mensen verwacht, kan de catering van jouw festival ook een behoorlijk pijnpunt zijn. Hoe zorg je ervoor dat er genoeg hapjes en drankjes zijn voor iedereen? En hoe breng je voldoende variatie aan in het aanbod zonder de kosten te hoog op te laten lopen? Een aantal opties die Foodzi aanbiedt:

  • Pizza Bakery: vers gebakken pizza’s uit een echte houtoven;

  • Anti Pasti bar: allerlei heerlijke Italiaanse hapjes zoals bruschetta en visrolletjes;

  • BBQ catering: van malse stukjes vlees tot groentespiesjes;

  • Asian Delight: het beste uit de Aziatische keuken, zoals sushi, dumplings en noedels.

Maar onze evenementen catering gaat verder dan standaardconcepten. Als je eigen ideeën hebt over de catering op jouw festival, gaan we hier graag mee aan de slag. Op die manier zorgen we samen voor een maatwerkoplossing met jouw eigen, persoonlijke touch! Uiteraard houden we ook rekening met je budget, zodat alles binnen de vooraf bepaalde grenzen blijft.

Catering voor grote evenementen
 

Catering voor grote evenementen

Ieder evenement vraagt om zijn eigen catering. Zo droom je voor jouw food festival van luxe vegetarische en veganistische hapjes, terwijl op een oer-Hollands feest de traditionele bitterballen, gevulde eitjes en blokjes kaas uiteraard niet mogen missen. De catering van evenement of feest, hoe groot ook, nemen we je graag uit handen. We zorgen altijd voor vegetarische alternatieven, zodat al je gasten van onze lekkere hapjes kunnen genieten. Ook houden we als evenementen catering bedrijf rekening met het aantal gasten. Het ergste wat je als gastheer of -vrouw kan overkomen, is immers dat het eten halverwege het feest op is! 
 

Evenementen catering in heel Nederland

Als evenementen cateringbedrijf hebben we diverse locaties voor je klaarstaan waar je je evenement kunt organiseren. Heb je zelf al een locatie in gedachten? Dat is uiteraard ook geen probleem! We kijken graag met je mee of de beoogde locatie geschikt is voor jouw festival of evenement. Ben je benieuwd geworden naar onze event catering? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken!

 

Informatie aanvragen