Sluiten

Cateringbedrijf Leiden

Als cateringbedrijf in Leiden ontzorgen we u graag door u de gehele catering van uw evenement uit handen te nemen. Om de catering van uw feest zo goed mogelijk te laten verlopen, is het handig om van tevoren alvast na te denken over wat u wilt. Wilt u een patatkraam huren voor op uw garden party of bent u op zoek naar een culinair hoogstandje om uw gasten mee te verrassen? Als catering bedrijf in Leiden geven we u graag een aantal tips om uw evenement zo goed mogelijk te laten verlopen.

Kies een cateringbedrijf nabij Leiden dat u vertrouwt

Als u een groot evenement organiseert, is het slim om een catering bedrijf in de omgeving van Leiden in te schakelen. Houd er rekening mee dat een cateringbedrijf voorwaarden hanteert, bijvoorbeeld over de beschikbare locaties, de mogelijkheden wat betreft maaltijden en andere zaken. Bij Foodzi zijn er een aantal unieke locaties waaruit u kunt kiezen, maar het is ook mogelijk om een eigen locatie te kiezen. Daar maakt ons eigen cateringbedrijf in Leiden geen punt van! Ook wat betreft catering is er heel veel mogelijk. Wilt u een simpele snackwagen huren? Dat is prima! Bent u op zoek naar catering op maat, waarbij goed wordt gekeken naar uw eigen wensen en die van uw gasten? Ook daar helpen we u graag bij.

Cateringbedrijf

 

 

 

Bepaal van tevoren het budget dat u aan catering uit wil geven

Om te voorkomen dat het uiteindelijke bedrag aan catering te hoog uitvalt, is het van belang om van tevoren uw budget te bepalen. Als cateringbedrijf in Leiden gaan we vervolgens graag met u in overleg over de hoeveelheid hapjes en drankjes die u nodig hebt. Hoeveel rekent u ongeveer per persoon?  

  • drankjes: reken het eerste uur op ongeveer drie drankjes per persoon. De uren die daarop volgen zijn goed voor om en nabij de twee drankjes per persoon. Ook aan koffie en thee moet worden gedacht. Gemiddeld drinken gasten 1,5 kopje koffie of thee. Tijdens een diner drinken uw gasten per gang ongeveer 1 glas wijn;
  • hapjes: een gast eet het eerste uur zo’n drie hapjes. De uren hierna is twee hapjes per persoon genoeg. Gelukkig verzorgt onze catering hapjes die lekker gevarieerd zijn, zodat iedere gast er iets bij ziet zitten wat hij of zij lekker vindt. Vegetarische hapjes zijn uiteraard geen probleem!
  • bediening: grote feesten vragen natuurlijk om voldoende bediening. Bij een bar heeft u een ober nodig per 50 gasten. Een dinerbuffet vraagt om een ober per 20 gasten, terwijl u bij een zittend buffet genoeg heeft aan een ober per 10 gasten. Natuurlijk zorgt ons cateringbedrijf in Leiden ervoor dat er altijd voldoende personeel beschikbaar is voor uw evenement. Geef wel op tijd door op hoeveel gasten u rekent.

cateringbedrijf Leiden

Houd rekening met dieetwensen en zorg voor vegetarische alternatieven

Ons cateringbedrijf in Leiden is flexibel en gaat graag met u op zoek naar alternatieven voor gasten met bepaalde allergieën of dieetwensen. Vergeet daarom niet de dieetwensen van uw gasten in kaart te brengen, zodat u een divers aanbod creëert waar al uw gasten mee tevreden zijn. Zo is het ook belangrijk om altijd voldoende vegetarische alternatieven te hebben. Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige en vleesarme maaltijden uit ethische of klimaatgerelateerde overwegingen. Wees hier bewust van door ook voldoende gerechten en hapjes zonder vlees in uw catering op te nemen. Ons cateringbedrijf in Leiden helpt u graag bij het selecteren hiervan.     

 

Informatie aanvragen