Sluiten

Cateringbedrijf

Cateringbedrijf Foodzi verzorgt uw evenement van begin tot eind met de lekkerste gerechten die uw gasten kunnen wensen. Of u nu een jubileum, bedrijfsfeest of trouwdag viert: een feest staat of valt bij een goede catering. Daarom biedt cateringbedrijf Foodzi een ruim aanbod aan heerlijke gerechten aan die we met liefde voor u serveren tijdens uw speciale feestdag.
 

Catering Bedrijf

Een snackwagen of patatkraam huren voor uw evenement

Op een sportevenement of festival komen al snel veel mensen af. Deze mensen krijgen natuurlijk in de loop van de dag honger en dan rekenen ze op iets lekkers. Gelukkig bereid onze catering hapjes die bij iedere gast wel in de smaak zullen vallen. Maak uw keuze uit de verschillende soorten streetfood die ons cateringbedrijf u te bieden heeft:

  • poké bowls: deze Aziatische maaltijdschalen bestaan uit fijngesneden rauwe vis, aangevuld met groente en rijst;
  • Italiaanse hapjes, zoals lekkere pizzapunten, verse pasta’s of antipasti;
  • Amerikaanse burgers die uw gasten zelf kunnen pimpen;
  • patatje met of zonder: een patatkraam huren zorgt altijd voor oer-Hollandse gezelligheid;
  • vegetarische snacks: wie zegt dat een snackkraam huren niet mogelijk is op een vega festival? De vega en vegan snacks van catering bedrijf Foodzi smaken gegarandeerd naar meer!

Ons cateringbedrijf in Aalsmeer heeft locaties in Noord- en Zuid-Holland waar u uw evenement kunt organiseren, maar we komen ook graag naar een andere locatie om daar de catering te verzorgen.

Catering Bedrijf

Cateringbedrijf voor feesten binnen én buiten

Als cateringbedrijf beginnen we ieder feestje goed met een hapje en drankje om uw gasten welkom te heten. Daarbij maakt het niet uit of het om een uitgebreide housewarming of garden party gaat. Wel vragen de verschillende feesten om een andere aanpak. Op een garden party of bedrijfsfeest mogen zomerse drankjes en luchtige hapjes, zoals fruitspiesjes, sandwiches en kaasplankjes, niet ontbreken. Natuurlijk is het mogelijk om als avondeten te kiezen voor een BBQ, maar een uitgebreid diner in een chique aangeklede tuin zal misschien een nog wel grotere indruk maken op uw gasten. Ook bij een feest dat u binnen organiseert, moet worden nagedacht over de catering. Een walking dinner is bijvoorbeeld een leuke manier om uw gasten van heerlijk eten te voorzien en tegelijkertijd met elkaar in gesprek te laten gaan. Ook een buffet of driegangendiner behoort tot de mogelijkheden.

Informatie aanvragen