Sluiten

Catering Amsterdam West

Geef je een groot feest in de omgeving van Amsterdam West en ben je nog op zoek naar de ideale catering? Foodzi is een creatief en innovatief cateringbedrijf met unieke foodconcepten van de hoogste kwaliteit. Vanwege deze grote diversiteit kun je ons inschakelen voor ieder type evenement, van chique diner tot een straatfeest met streetfood concept.

Informatie aanvragen

 

Wat is catering?

Een catering is een volledig verzorgd foodconcept. Wij als extern bedrijf regelen hapjes en drankjes voor op jouw evenement. Dit wordt meestal gedaan omdat er te veel gasten zijn om als organisator zelf het eten te verzorgen. Maar er zijn meerdere soorten catering, denk bijvoorbeeld aan een kleiner event zoals catering aan huis in Amsterdam West. Foodzi kan dit niet verzorgen, maar ons partnerbedrijf Catering Aelsmeer doet dit wel. Bij Foodzi zijn wij gespecialiseerd in grote feesten en partijen, die wij cateren met de heerlijkste foodconcepten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tapas catering;
  • Barbecue catering;
  • Marokkaanse catering;
  • Chinees catering.

Cateraar Amsterdam West

catering Amsterdam West

 

Hoe werkt catering van Foodzi?

Nadat je contact met ons hebt opgenomen zullen wij eerst langskomen op de locatie in Amsterdam West waar het evenement plaats zal gaan vinden. Zo krijgen we een goede eerste indruk van het type evenement en de mogelijkheden van de locatie. Na het bespreken van de wensen en keuzes zullen wij een offerte maken en na jouw akkoord kunnen wij aan de slag! Wij regelen alle benodigdheden voor de catering hapjes, zoals barbecues (bij een bbq catering) en andere keukenapparatuur en een kok voor de catering. Op de dag van het evenement zijn wij al vroeg aanwezig in Amsterdam West om alles voor te bereiden. Tijdens het event verwennen wij jouw gasten met ons heerlijke eten en uitstekende service. Jouw feest is het best verzorgde evenement van het jaar!

Laat Foodzi jouw event organiseren!

Naast cateraar is Foodzi ook partyplanner! Als cateringbedrijf zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in het verzorgen van de lekkerste diners en lunch hapjes, maar dat is niet alles wat wij voor jou kunnen betekenen. Foodzi helpt jou namelijk graag met het organiseren van het feest, en we kunnen zelfs alle zorgen volledig uit jouw handen nemen! Zo kunnen wij voor het evenement een locatie regelen, deze aankleden in thema en de uitnodigingen versturen. Natuurlijk zullen wij als catering bedrijf ook verantwoordelijk zijn voor de catering op locatie. De versiering en catering hapjes voor het evenement zullen passen bij de wensen die jij opgeeft, zodat wij onze catering services volledig kunnen afstemmen. We zorgen ervoor dat de locatie mooi is versierd, dat alle apparaten van de catering verhuur ingesteld zijn en dat de gasten netjes verwelkomd kunnen worden. Dit zullen wij doen met een hapje en een drankje, afhankelijk van de tijd van het evenement en jouw persoonlijke wensen kunnen wij ook een diner voorbereiden. Achteraf ruimen we alles weer netjes op, zodat u nergens omkijken naar heeft. De Foodzi partyservice staat voor je klaar!

 

Foodzi catering in Amsterdam West

Lift jouw evenement naar een hoger niveau met catering of volledige partyservice van Foodzi! Met onze diverse foodconcepten zit er voor al uw gasten iets geschikts tussen onze mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Goede communicatie is voor ons een belangrijke waarde, we zullen ervoor zorgen dat alle partijen in het proces goed geïnformeerd zijn over alle beslissingen die worden genomen. Samen met jou maakt de catering van Foodzi jouw event het leukste dat Amsterdam West ooit heeft gezien!

 

Informatie aanvragen