Sluiten

Catering op locatie

Met catering op locatie maakt u uw evenement helemaal af. Kies voor een luxe sit down dinner of ga voor een unieke ervaring met een street food market. Welke vorm u ook wilt, uw gasten zullen genieten van de lekkerste gerechten. Foodzi Event Support zorgt voor maatwerk, zodat u altijd een catering heeft die bij uw evenement past. 

Organiseert u een zakelijk diner voor enkele relaties of juist een groot bedrijfsfeest voor meer dan 1000 gasten? Foodzi is flexibel en innovatief, en ons team van ervaren event planners staat klaar om van uw evenement een unieke beleving te maken. Wij helpen u met het concept, of zorgen ervoor het eten op uw bijzondere locatie precies past in het beeld dat u voor ogen heeft. 

Eten op locatie met Foodzi


Dankzij ons uitgebreide catering aanbod kunnen we een passende oplossing vinden voor elk feest. Gaat u voor een festivalstijl, dan kunt u kiezen voor diverse streetfood concepten  zodat uw gasten kennis kunnen maken met gerechten van over de hele wereld. Organiseert u een groot familiefeest met veel gezelligheid en het ophalen van herinneringen? Dan hebben wij hiervoor ook een passende culinaire invulling, precies passend in de beoogde sfeer! Of u nu voor een mooi barbecue concept gaat, catering in Italiaanse stijl of een fantastisch walking dinner, Foodzi staat voor u klaar.