Sluiten

Catering Huren

Catering huren voor jouw feest of evenement hoeft helemaal niet saai of eentonig te zijn. Of je nou op zoek bent naar een bbq cateraar die de lekkerste gegrilde hapjes op tafel zet of naar een luxe driegangendiner om je gasten mee te verrassen: bij Foodzi is het allemaal mogelijk! Ieder feest vraagt om een andere catering service. Daarom stemmen wij onze party catering helemaal af op jouw wensen.

Informatie aanvragen
 

Catering Huren
 

Ideeën voor catering op locatie

Misschien heb je zelf al wel een locatie in gedachten en vraag je je af of daar ook catering kan worden verzorgd. Veel catering bedrijven verzorgen het eten alleen maar op hun eigen locaties. Bij Foodzi is catering op locatie echter ook een van de opties!
We overleggen graag met je wat voor catering je precies in gedachten hebt en kijken dan welke voorzieningen er op de door jou gekozen locatie aanwezig zijn. Wil je graag catering huren, maar weet je nog niet zo goed wat voor iets je wilt? Een aantal catering ideeën die we met liefde voor jou realiseren:

 • Een eetkraam op locatie tijdens een foodtruck festival of rommelmarkt;
   

 • BBQ catering voor groot familiefeest in de achtertuin;
   

 • Lopend buffet met high tea hapjes voor verjaardag;
   

 • Catering met oer-Hollandse lekkernijen als bitterballen, gevulde eitjes en blokjes kaas;
   

 • Een walking dinner waarbij je gasten telkens in een andere opstelling zitten en allerlei culinaire hapjes voorgeschoteld krijgen.
   

Catering op locatie
 

Zaal huren met of zonder catering

Een zaal huren met catering is slim, omdat je daarmee twee vliegen in één klap vangt: zowel de locatie als het eten wordt voor je geregeld! Een zaal inclusief catering huren betekent dat er veel mogelijk is: niet alleen de hapjes, maar ook de bediening en de aankleding van jouw evenement kunnen worden geregeld. Door een van de locaties van Foodzi te kiezen, weet je bovendien zeker dat deze van alle gemakken is voorzien: zo biedt de zaal ruimte voor al je gasten en is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Een zaal huren zonder catering is uiteraard ook mogelijk. Of misschien wil je alleen een catering keuken huren, zodat je zelf het eten op je feest of evenement kunt verzorgen. Maak gerust een afspraak met ons om een van onze locaties te bezichtigen. 
 

Eetkraam huren catering voor festival

De laatste jaren worden eetkraampjes en foodtrucks steeds populairder. Een eetkraam huren als festival catering is niet alleen een leuk, maar ook een zeer smakelijk idee. Je gasten krijgen de kans verschillende kraampjes te bezoeken en daar diverse hapjes uit te proberen. Een foodtruck heeft bovendien een creatieve en gezellige uitstraling. Combineer standaard gerechten als friet en hotdogs met bijzondere creaties zoals Marokkaanse hapjes en minipizzaatjes. Eetkraam catering huren is een leuke toevoeging aan je evenement en zal je gasten zeker verrassen!
 

BBQ Catering
 

Catering huren bij jou in de buurt

Catering huren hoeft niet duur te zijn. Bepaal van tevoren je budget en wij vertellen je graag wat we voor die prijs voor je kunnen doen. Het is bij ons ook mogelijk om vegetarische, halal en glutenvrije hapjes te laten bereiden, zodat al je gasten van het eten kunnen genieten. Benieuwd geworden naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
 

Informatie aanvragen