Sluiten

Catering Bedrijven

De catering regelen voor een feest of evenement is een flinke klus waar veel bij komt kijken. Wanneer je veel gasten verwacht is het een goed idee om een cateringbedrijf om de arm te nemen voor het verzorgen van de lekkerste gerechten, hapjes en drankjes. Bij Foodzi kunnen wij naast heerlijke catering ook ondersteuning bieden bij de organisatie van jouw grote bedrijfsfeest, bruiloft, personeelsfeest en zelfs festivals. Van het welkomstdrankje tot het servies en van unieke foodtrucks tot luxe diners, bij Foodzi kun je alle kanten op. Ga ook voor kwaliteit met professionele evenement catering van Foodzi.

Informatie aanvragen

 

Catering Bedrijven

 

Cateringbedrijf voor evenementen binnen én buiten

Van festivals tot personeelsborrels, passende catering is belangrijk voor ieder evenement. Bij Foodzi bieden wij een breed scala aan cateringmogelijkheden die passen bij jouw evenement. Denk hierbij aan:

  • Foodtrucks: Foodtruck catering is een blijvende trend geworden. Op festivals zie je deze kraampjes met streetfood van over de hele wereld veel terug, maar ook op bedrijfsfeesten is deze trendy catering een hit;
  • Lopend buffet op locatie: Met een grootschalig lopend buffet creëer je een dynamische sfeer waarin je gasten ook een gesprek aan kunnen gaan met mensen die niet naast hen aan tafel zitten;
  • Catering hapjes: Voor een borrel of receptie is hapjes catering perfect. Bij Foodzi verzorgen wij luxe hapjes in overleg met jou om te zorgen dat de catering aansluit bij jouw evenement. Daarnaast kunnen wij ook het serveren voor je uit handen nemen, zodat je echt geen omkijken hebt naar de catering van jouw feest of evenement;
  • Unieke catering op locatie: Heb jij iets unieks in gedachte voor de catering van jouw evenement? Wij gaan graag met je in gesprek om een uniek catering concept voor jouw feest te bedenken.

 

Van A tot Z catering

Het bedenken van passende catering, verzorgen van de lekkerste hapjes en gerechten, zorgen dat er voldoende verschillende dranken zijn, servies leveren, de catering uitserveren en nog veel meer – bij Foodzi bieden wij catering op locatie van A tot Z. Zo is het mogelijk om de organisatie van verschillende elementen van jouw feest volledig uit handen te geven, om je evenement samen met onze party planners te organiseren of om ons enkel de catering te laten verzorgen. Bij Foodzi staan wij voor catering en partyservice op maat.

AZ Catering

 

Foodzi party service voor luxe catering op locatie

Een barbecue op locatie, gezonde poké bowls, Italiaanse hapjes catering, een patatkraam – noem maar op. Heb je een uniek catering concept bedacht voor jouw evenement? Wij verzorgen het graag! Maar ook voor advies voor catering op maat of voor een van onze catering concepten op jouw feest kun je contact met ons opnemen. Foodzi is hét cateringbedrijf voor catering in Amsterdam en de rest van Nederland.

Informatie aanvragen