Sluiten

Catering bedrijf Schiphol

Als catering bedrijf nabij Schiphol hebben we bij Foodzi Event Support veel ervaring, en hebben we al veel evenementen mogen verzorgen in Schiphol. Wij zorgen voor een geslaagd festival, (bedrijfs)feest of jubileum. Wij zijn trots op de reacties die we van onze klanten hebben mogen ontvangen op onze event catering en zorgen er dan ook graag voor dat we jou dezelfde onovertroffen beleving mogen geven. 

Catering Bedrijf

 

 

Partyservice voor een geweldig feest


Organiseert u een event nabij Schiphol  en zoekt u catering op locatie? Dan zit u bij Foodzi Event Support goed! Met veel flexibiliteit en originaliteit gaan wij aan de slag met een gepersonaliseerd cateringconcept. We kunnen u ook helpen met de organisatie, styling en logistiek van uw evenement. Foodzi Event Support gaat door waar andere cateringbedrijven ophouden. Onze partyservice in Noord-Holland en daarbuiten verzorgt voor jou zoveel van het feest als jij wilt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Het regelen van een locatie;

  • Catering feest;

  • Bedrijf catering; 

  • Decoratie;

  • Uitnodigingen ontwerpen en versturen;

  • Het klaarmaken van een feestbuffet.

Foodzi als uw catering bedrijf huren

Weet je al welke gerechten en styling passen bij het feest dat je voor ogen hebt? De mogelijkheden die we kunnen verzorgen zijn eindeloos. Denk aan een walking dinner, een hippe streetfood snackwagen of het verzorgen van een shared dinner. En dan hebben we het alleen nog maar over de vorm waarin we de gerechten met uw gasten delen, laat staan de daadwerkelijke culinaire invulling! Heb je al een vastomlijnd idee voor jouw feest en de catering? Of wil je juist onze hulp voor het ontwerpen van een persoonlijk concept? Je kunt Foodzi Event Support als catering bedrijf huren, maar ook gebruikmaken van onze partyservice Nederland. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen, zodat uw evenement precies verloopt zoals u wilt in Schiphol .

Partyservice en event support in Schiphol 

Er zijn ontzettend veel bedrijfscateraars en mogelijkheden voor de catering van feesten, evenementen en festivals. Wat onderscheidt Foodzi Event Support van deze andere cateringbedrijven? Foodzi is creatief, innovatief en heeft een passie voor het organiseren van evenementen. Wij gaan altijd voor maximaal effect, en altijd met lekker eten. Omdat wij ons aanpassen aan jouw wensen kunnen we voor event support op maat zorgen. 

 

Foodzi, catering bedrijf nabij Schiphol Catering Bedrijf op locatie

Wil je alles zelf regelen? Dan komen wij met mooie ideeën om je support te bieden waar nodig, zorgen we voor heerlijke gerechten en een bijpassende styling. Wil je ons de vrije hand geven? Dan bedenken wij samen met jou het concept, regelen alles achter de schermen en laten jou, net als de gasten genieten van de avond zelf, zonder zorgen. Wij helpen je met de logistiek en kunnen zelfs entertainment regelen, zodat u aan ons alleen al genoeg heeft. Hoe u zo’n spetterend feest in Schiphol  heeft kunnen organiseren? Met een maatwerk van cateringbedrijf Foodzi en uw eigen inzet natuurlijk!