Sluiten

Catering Bedrijf

Foodzi Event Support regelt uw bedrijfsfeest, jubileum, festival én meer: met ons maakt u de juiste keuze voor uw feest catering. Niet alleen verzorgen wij de lekkerste gerechten – van een walking dinner tot trendy streetfood –, ook nemen wij u alle zorg uit handen. Zo kunt u onbekommerd genieten van uw eigen feest, en natuurlijk de heerlijke gerechten die we voor u klaar maken. 

Onze grote flexibiliteit zorgt er bovendien voor dat wij voor elk event een catering op maat kunnen realiseren. Wilt u een intiem sit down dinner voor een selecte groep familie en vrienden, of nodigt u het hele bedrijf uit om het jaar spetterend af te sluiten met meer dan 1000 gasten? Wij zorgen voor een bijpassende catering, styling en logistiek.

 

Catering Bedrijf Huren

Foodzi Catering Bedrijf

 

Foodzi als uw catering bedrijf huren

U zult denken dat wij het moeiteloos uit onze mouw schudden, zo soepel verloopt de organisatie en uitvoering. Ons deskundige en enthousiaste team heeft niet voor niets ervaring op alle vlakken van event support. Zo kunnen we u bijstaan van concept tot uitvoering. Foodzi Event Support gaat door waar andere cateringbedrijven ophouden. 


Wij beroepen ons op een compleet gepersonaliseerde catering op locatie, waarbij we u visie tot leven laten komen. Bent u van plan uw feest een thema te geven, en wilt u daar alle bijpassende toeters en bellen aan toevoegen? Wij zorgen voor een unieke styling, en laten ook de gerechten erop aansluiten. Zo krijgt u een complete feestbeleving, alleen al door Foodzi Event Support als uw cateringbedrijf in de arm te nemen.

Informatie aanvragen