Sluiten

Catering Bedrijf

Een catering bedrijf en partyplanner in één? Foodzi Event Support regelt jouw bedrijfsfeest, jubileum, festival én meer: met ons maak je de juiste keuze voor de feest catering. Niet alleen verzorgen wij de lekkerste gerechten – van een walking dinner tot trendy streetfood –, ook nemen wij je alle zorg uit handen. We regelen de locatie, de aankleding, personeel, attributen, uitnodigingen voor de gasten en nog veel meer! Zo kun jij onbekommerd genieten van jouw eigen feest, en natuurlijk de heerlijke gerechten die we voor jullie klaarmaken. 

Informatie aanvragen
 

Een compleet feest met Foodzi Event Support

Onze grote flexibiliteit zorgt er bovendien voor dat wij voor elk event een catering op maat kunnen realiseren. Wil je een intiem sit down dinner voor een selecte groep familie en vrienden, of nodig je het hele bedrijf uit om het jaar spetterend af te sluiten met meer dan 1000 gasten? Wij zorgen voor een bijpassende catering, styling en logistiek. Daarnaast kun je bij ons kun je terecht voor diverse feestconcepten, denk bijvoorbeeld aan: 

  • Een feestbuffet;

  • Een zakelijk diner;

  • Een snackwagen of meerdere wagens, als streetfood festival. 

Catering Bedrijf Huren

Foodzi Catering Bedrijf

 

Foodzi als catering bedrijf huren

Je zult denken dat wij het moeiteloos uit onze mouw schudden, zo soepel verloopt de organisatie en uitvoering. Ons deskundige en enthousiaste team heeft niet voor niets ervaring op alle vlakken van event support. Zo kunnen we je bijstaan van concept tot uitvoering. Foodzi Event Support gaat door waar andere cateringbedrijven ophouden. Met onze partyservice zorg je ervoor dat jouw feest tot in de puntjes voor je geregeld wordt, van catering feest tot bedrijf catering en alles daar tussenin. Wij als cateringbedrijf met onze partyservice Noord-Holland staan voor je klaar! Doe een beroep op ons en we maken er samen iets moois van!

 

Een geslaagd feest met Foodzi als catering bedrijf


Wij onderscheiden ons van andere bedrijfscateraars door ons te beroepen ons op een compleet gepersonaliseerde catering op locatie, waarbij we jouw visie tot leven laten komen. Ben je van plan om het feest een thema te geven, en wil je daar alle bijpassende toeters en bellen aan toevoegen? Wij zorgen voor een unieke styling, en laten ook de gerechten erop aansluiten. Daarnaast zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat jouw gasten niets te kort komen! Je kunt ons als catering bedrijf huren en gebruik maken van onze professionele partyservice Nederland. Zo krijg je een complete feestbeleving, alleen al door Foodzi Event Support als uw catering bedrijf in de arm te nemen.

 

Informatie aanvragen