Sluiten

Catering Amsterdam

Foodzi catering Amsterdam is meer dan alleen een cateraar. Naast een catering bedrijf zijn wij ook een bedrijf dat jouw volledige event kan helpen organiseren. Met onze partyservice kunnen we de aankleding van het evenement regelen, evenals een locatie vinden en reserveren. Natuurlijk zijn wij als beste cateraar van Amsterdam ook verantwoordelijk voor het uitserveren van de lekkerste hapjes en dranken. 

Informatie aanvragen
 

Catering Amsterdam

Soorten Catering door Foodzi Event Support

Catering Amsterdam Noord en in de rest van de stad komt in veel verschillende vormen. Zo beschikt Foodzi over diverse foodconcepten, die stuk voor stuk goed in de smaak vallen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een streetfood concept, maar ook een chique diner behoort tot de mogelijkheden. Een aantal voorbeelden van Foodzi catering zijn:

  • Lunch catering Amsterdam;

  • Luxe catering Amsterdam;

  • Bedrijfscatering;

  • Catering op locatie Amsterdam. 

 

Bedrijfsfeest catering Amsterdam

Wil jij de medewerkers van jouw bedrijf bedanken voor hun harde inzet gedurende het jaar? Je maakt het bedrijfsfeest compleet met catering Amsterdam Zuid of in andere delen van de stad. De feest catering Amsterdam is altijd klaar voor een goed bedrijfsfeest. Wij kunnen ervoor zorgen dat de gerechten die geserveerd worden perfect passen bij het concept dat jij in je hoofd hebt. Daarnaast willen wij je graag helpen met verdere organisatie van het feest!

Catering Huren Amsterdam

Party Service van Foodzi

Wil je in Amsterdam feesten met vrienden, familie of collega’s en zoek je een goede partyplanner? De partyservice van Foodzi Event Support staat voor je klaar? We kunnen het feest samen met jou organiseren of zelfs alle zorgen uit jouw handen nemen. Wij doen aan catering Amsterdam oost, catering Amsterdam west en natuurlijk ook in andere delen van de stad en daarbuiten. Dus waar je jouw feest ook geeft, de Foodzi party catering Amsterdam kan erbij zijn!

 

Foodconcepten voor op jouw feest

Foodzi organiseert graag het feest voor jou, maar wat is een feest zonder lekker eten? Als cateraar staan wij op dit gebied voor je klaar. Bij ons kun je kiezen uit een heel scala foodconcepten, waarvan er altijd wel een in jouw smaak valt en bij het feest past. Zeker wanneer er een thema aan het evenement verbonden zit is het leuk om de gerechten die je serveert hierop af te stemmen. Zo kunnen wij een barbecue catering doen, waarbij vlees en andere producten ter plekke gegrilld worden, maar je kunt ook kiezen voor een luxe diner met verfijnde delicatessen. Kortom, bij ieder feest hebben wij een passend foodconcept. 

 

Catering Amsterdam door Foodzi Event Support

Foodzi is alles in één. Cateraar en partyplanner, de perfecte host voor jouw event. Geef ons je wensen door en wij regelen de rest. Zo heb jij nul omkijken naar de organisatie van het feest en weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte van alle vorderingen, goede communicatie is voor ons een belangrijk punt. Wil jij een te gek feest geven in onze hoofdstad? Catering Amsterdam door Foodzi Event Support!

Informatie aanvragen