Sluiten

Catering

Bij grote feesten en partijen is lekker eten van groot belang. Natuurlijk is het een onbegonnen klus om dit allemaal zelf te regelen, en dus kiezen velen ervoor om een catering bedrijf in te huren. Zo heb je zelf geen omkijken naar de hapjes die op het feest geserveerd moeten worden en kun je samen met de andere gasten onbezorgd genieten van het feest, inclusief de lekkere catering hapjes. Foodzi is een bedrijf die catering voor feesten en partijen verzorgd. Met onze diverse foodconcepten is er voor ieder wat wils en de partyservice maakt jouw feest tot het hoogtepunt van het jaar!

Informatie aanvragen

Catering

Wat kan Foodzi voor jou betekenen?

Foodzi is niet alleen een cateringbedrijf, maar ook jouw partner in het organiseren van diverse evenementen. Bedrijfsfeesten, groepsdiners en andere events, Foodzi helpt je graag met het plannen van alle festiviteiten. Onze party service staat tot jouw dienst! Laat ons weten hoe jij het feest voor je ziet en wij laten alle wensen uitkomen! Zo regelen wij voor jou:

  • De locatie voor het feest;

  • Versieringen en decoratie voor de locatie;

  • Obers en hostessen om jouw event in goede banen te leiden;

  • En natuurlijk de lekkerste gerechten met onze uitstekende catering op locatie!

 

Wat is catering?

Catering is wanneer een extern bedrijf op locatie het eten en drinken komt verzorgen. In veel gevallen gebeurt dit bij grote feesten en partijen, maar er zijn ook veel bedrijven die catering aan huis doen. Wat catering kost hangt over het algemeen dan ook af van de hoeveelheid gasten en het soort catering waar voor gekozen is. Bij Foodzi doen wij verschillende soorten catering services, denk daarbij bijvoorbeeld aan tapas catering, barbecue catering, Marokkaanse catering of Chinees catering. Vaak worden de gerechten van tevoren bereid, maar bij sommige hapjes of gerechten zal de kok van de catering deze op locatie klaarmaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze bbq catering, waarbij het vlees en dergelijke ter plaatse wordt gebakken. Organiseer je een groot feest en ben je op zoek naar een bedrijf die de catering tot in de puntjes kan verzorgen? Bekijk alle Foodzi foodconcepten en kies jouw favoriete catering!
 

Zo ziet catering van Foodzi op jouw evenement eruit!

Als cateraar zullen wij aan het begin van jouw event alle gasten voorzien van de lekkerste drankjes en catering hapjes. Of het nu gaat om kleine amuses of lunch hapjes, wij zorgen ervoor dat uw gasten goed welkom geheten worden. Daarbij zullen wij er natuurlijk op letten dat de hapjes die wij serveren passen bij het soort evenement dat we samen organiseren. Indien gewenst kunnen wij ook het diner verzorgen, op de manier die jij in je hoofd hebt. Ga je voor een streetfood-idee of liever een chique diner? Alles is mogelijk! Wij blijven aanwezig tot de laatste mensen het feest verlaten hebben en zorgen dat alle spullen worden opgeruimd en alle materialen terugkomen bij de catering verhuur. Op die manier zet je met behulp van de catering van Foodzi een geweldig event neer!
 

Informatie aanvragen