Sluiten

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is een leuke manier om collega’s op een andere manier te leren kennen en kan ook zeker helpen bij teambuilding. Bij Foodzi hebben we veel leuke Ideeën voor bedrijfsuitjes. Daarnaast zijn we ook in te zetten als catering op uw bedrijfsfeest of afscheidsfeest voor een van uw medewerkers. Bij Foodzi Event Support hebben we veel personeelsuitje ideeën, voor leuke bedrijfsuitjes. 

Informatie aanvragen
 

Originele bedrijfsuitjes

Er zijn natuurlijk 1001 activiteiten die u kunt doen tijdens werk uitjes, maar het belangrijkste is dat er een goede sfeer hangt en dat iedereen plezier heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit teambuilding bedrijfsuitjes, maar ook gewoon een gezellig feest zoals bijvoorbeeld een playbackshow, ideeën genoeg! Wij kunnen u helpen met:

Bedrijfsuitje
 

Bedrijfsuitje met Foodzi Event Support

Wilt u met uw werk op een origineel bedrijfsuitje? Foodzi kan helpen door langst te komen bij uw bedrijf, ideeën aan te dragen en te luisteren naar uw eigen wensen. Daarnaast kunnen we bij uw bedrijfsuitje eten en drinken regelen, met onze uitstekende cateringdiensten. Tijdens de organisatie houden we voortdurend contact en op de dag van het teamuitje is het showtime! Ontdek wat we voor u kunnen doen, en neem direct contact met ons op. Laat uw bedrijfsuitje organiseren door Foodzi Event Support!

 

Informatie aanvragen