Sluiten

Bedrijfsfeest Organiseren

Wie organiseert dit jaar het bedrijfsfeest? Ernaartoe gaan is ontzettend leuk, maar het organiseren is soms bijzonder onoverzichtelijk. Het komt tussen de dagelijkse bezigheden door en altijd net op een moment dat u het niet kunt gebruiken. Daarnaast heeft iedereen binnen het bedrijf een ander idee over wat een leuke personeelsborrel zou zijn. Zelf een bedrijfsfeest organiseren kan ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is het moment waarop u een ervaren bedrijf inhuurt om u te ontzorgen.
 

 

Bedrijfsfeest laten organiseren door een professional

Door samen te werken met een bedrijf dat ervaren is in het organiseren van evenementen weet u zeker dat uw bedrijfsfeest een succes zal worden. Foodzi Event Support is meer dan alleen een eventcateraar: ons enthousiaste team heeft ervaring op alle vlakken van event organisatie, zodat u de organisatie geheel uit handen kunt geven. Zo hebben we diverse, unieke cateringopties en verzorgen we daarnaast styling, logistiek en zelfs entertainment. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsfeest een succes wordt, een waar uw collega’s nog lang over zullen spreken. 

Bedrijfsfeest Organiseren
 

De voordelen van Foodzi op een rij

  • U krijgt meer dan alleen een cateringbedrijf; wij verzorgen ook andere aspecten van de evenementorganisatie zodat u binnen één bedrijf al uw zorgen kwijt kunt.
  • U heeft precies zoveel inbreng als u zelf prettig vindt; wij kunnen nauw met u samenwerken van concept tot feest, u kunt het grootste gedeelte zelf regelen, of wij nemen de organisatie op ons en laten u genieten.
  • Altijd unieke ideeën! Put uit de onbegrensde creativiteit van Foodzi Event Support. Wij hebben niet alleen veel ervaring met themafeest ideeën, ook borrelen we over van originele plannen. Samen bedenken we iets dat echt past bij uw bedrijf. 
  • Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten, en weten precies wat er over het hoofd gezien wordt in de chaos. Denk aan voldoende parkeergelegenheid of overnachtingen.

 

Partyservice voor een geslaagd bedrijfsfeest

Wij willen graag uw bedrijfsfeest organiseren. Met onze partyservice kunnen we uw personeelsfeest naar een hoger niveau tillen. Zo kunnen wij u helpen met een bedrijfsfeest organiseren op locatie, maar natuurlijk ook gewoon bij u op kantoor of in de werkplaats. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u ook voorzien van feest tips, zoals het bedenken van een thema. Vaak geeft dit een extra dimensie aan de borrel, wij hebben nog wel een aantal fout feest ideeën op de plank liggen. Maar natuurlijk kunnen we het thema ook heel simpel houden, zodat iedereen er makkelijk aan kan voldoen.

 

Bedrijfsfeest organiseren tips

Nadat u contact met ons heeft opgenomen komen we graag een keer op bezoek, op de locatie waar u het feestje wilt geven. Dit kan bij u op kantoor zijn, maar natuurlijk ook op bijvoorbeeld een feestlocatie met overnachting. We helpen graag met het concept van bedrijfsfeesten en kunnen alles verzorgen, tot aan de uitnodiging personeelsfeest aan toe.

 

Bedrijfsfeest organiseren met Foodzi Event Support

Ga voor die onvergetelijke ervaring en maak indruk op uw collega’s of zakenrelaties. U kunt zelf een bedrijfsfeest organiseren, maar voor minimale zorgen en een maximaal effect klopt u aan bij Foodzi Event Support. En dan zijn we nog niet eens begonnen over al dat heerlijke eten dat we kunnen verzorgen! Laat uw bedrijfsfeest organiseren door Foodzi Event Support!

Informatie aanvragen