Sluiten

Bedrijfsfeest Organiseren

Wie organiseert dit jaar het bedrijfsfeest? Er naar toe gaan is ontzettend leuk, maar het organiseren is soms bijzonder onoverzichtelijk. Het komt tussen de dagelijkse bezigheden door en altijd net op een moment dat u het niet kunt gebruiken. Daarnaast heeft iedereen binnen het bedrijf een ander idee over wat een leuke personeelsborrel zou zijn. Zelf een bedrijfsfeest organiseren kan ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is het moment waarop u een ervaren bedrijf inhuurt om u te ontzorgen.

Door samen te werken met een bedrijf dat ervaren is in het organiseren van evenementen weet u zeker dat uw bedrijfsfeest een succes zal worden. Foodzi Event Support is meer dan alleen een eventcateraar: ons enthousiaste team heeft ervaring op alle vlakken van event organisatie, zodat u de organisatie geheel uit handen kunt geven. Zo hebben we diverse, unieke cateringopties en verzorgen we daarnaast styling, logistiek en zelfs entertainment. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsfeest een succes wordt, een waar uw collega’s nog lang over zullen spreken. 

De voordelen van Foodzi op een rij

  • U krijgt meer dan alleen een cateringbedrijf; wij verzorgen ook andere aspecten van de evenementorganisatie zodat u binnen één bedrijf al uw zorgen kwijt kunt.

  • U heeft precies zoveel inbreng als u zelf prettig vindt; wij kunnen nauw met u samenwerken van concept tot feest, u kunt het grootste gedeelte zelf regelen, of wij nemen de organisatie op ons en laten u genieten.

  • Altijd unieke ideeën! Put uit de onbegrensde creativiteit van Foodzi Event Support. Wij hebben niet alleen veel ervaring met themafeest ideeën, ook borrelen we over van originele plannen. Samen bedenken we iets dat echt past bij uw bedrijf. 

  • Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten, en weten precies wat er over het hoofd gezien wordt in de chaos. Denk aan voldoende parkeergelegenheid of overnachtingen.

Ga voor die onvergetelijke ervaring en maak indruk op uw collega’s of zakenrelaties. Voor minimale zorgen en een maximaal effect klopt u aan bij Foodzi Event Support. En dan zijn we nog niet eens begonnen over al dat heerlijke eten dat we kunnen verzorgen!